Yarle

Yarle is een Softwarebedrijf gelegen aan Haven Noordzijde 25 in Almelo.

Meer informatie over Yarle in Almelo

Yarle biedt verschillende tools aan om recruiters te helpen bij hun online marketing. Met de targetingtool kunnen recruiters datagedreven recruitmentcampagnes creëren en de juiste kandidaten bereiken, zonder kennis van online marketing. De webbuilder stelt recruiters in staat om binnen enkele minuten een werken-bij website te bouwen, waarmee ze hun werkgeversmerk kunnen communiceren en 78% op kosten kunnen besparen. Daarnaast biedt Yarle een Applicant Tracking System (ATS) waarmee recruiters hun eigen kandidatendatabase kunnen bouwen en kandidaten gedurende het wervings- en selectieproces kunnen volgen en beheren. Met deze tools kunnen recruiters tijd en kosten besparen, zonder technische kennis nodig te hebben. Yarle heeft al veel succes gehad met het toepassen van hun recruitmenttechnologie en heeft een hoge klanttevredenheidsscore.

Wil je weten wat Yarle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yarle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yarle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yarle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Yarle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yarle

Bezoekers bekeken ook