Yoga Yuga

Yoga Yuga is een Yogastudio gelegen aan Prinsenstraat 20 in Almelo.

Meer informatie over Yoga Yuga in Almelo

YogaYuga biedt wekelijkse Pilates- en yogalessen aan. De yogalessen zijn afwisselend en rustig van aard, geschikt voor iedereen op zijn eigen niveau. Ze zijn gebaseerd op de klassieke Hatha Yoga. Bij de Pilateslessen in Almelo kun je sterker worden, een strakker lichaam krijgen en meer energie krijgen. De lessen zijn rustig en er wordt gewerkt met respect voor jouw grenzen. Op de website van YogaYuga kun je het aanbod bekijken en via de agenda word je op de hoogte gehouden van veranderingen in het lesrooster, feestdagen en vakanties. Je kunt contact opnemen voor een kennismakingsles of vragen stellen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Yoga Yuga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Yuga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Yuga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Yuga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Yoga Yuga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Yuga

Bezoekers bekeken ook