YogaParts Almelo

YogaParts Almelo is een Yogastudio gelegen aan Van Den Broekeweg 1 in Almelo.

Meer informatie over YogaParts Almelo in Almelo

Yogaparts biedt yogalessen in verschillende stijlen, altijd op een toegankelijke manier. Ze nodigen je uit om binnen je eigen grenzen te verkennen, met een solide basis en kennis van didactiek. Daarnaast bieden ze massages aan waarbij je even kunt loslaten en leert te vertrouwen op de signalen van je lichaam. Dit creëert een basis voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Yogaparts organiseert ook workshops gedurende het jaar, zoals yoga voor kinderen, SupYoga en yoga reizen naar Marokko en Nepal. Ze verzorgen ook workshops en lessen bij bedrijven en instellingen. Yogaparts heeft locaties in Azelo, Enschede en Hengelo.

Wil je weten wat YogaParts Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YogaParts Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YogaParts Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YogaParts Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar YogaParts Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YogaParts Almelo

Bezoekers bekeken ook