Yunus Emre camii

Yunus Emre camii is een Moskee gelegen aan Bellavistastraat 30 in Almelo.

Meer informatie over Yunus Emre camii in Almelo

In de tekst wordt informatie gegeven over de Almelo Yunus Emre-moskee in Almelo, Nederland. Op de website van de moskee kunnen bezoekers belangrijke informatie vinden over de moskee en het nieuwe moskeeproject. Daarnaast kunnen ze het laatste nieuws en evenementen volgen en contact opnemen met de moskee via de website. Er wordt ook vermeld dat de website nog in aanbouw is en dat er binnenkort een Nederlandstalige versie beschikbaar zal zijn. Verder worden er verschillende diensten aangeboden, zoals de organisatie van de hadj en de umrah, onderwijsdiensten en verschillende fondsen. Er worden ook enkele religieuze citaten en gebeden genoemd. Ten slotte worden er aankomende evenementen en contactgegevens vermeld.

Wil je weten wat Yunus Emre camii verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yunus Emre camii of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yunus Emre camii? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yunus Emre camii het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Yunus Emre camii reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yunus Emre camii

Bezoekers bekeken ook