Zaalagenda

Zaalagenda is een Softwarebedrijf gelegen aan Twentepoort Oost 61-08 in Almelo.

Meer informatie over Zaalagenda in Almelo

Zaalagenda is een online zaalreserveringssysteem met ruim 20 jaar ervaring en 100% Nederlandse oorsprong. Het systeem biedt persoonlijke ondersteuning bij het beheren van reserveringen van zalen voor klanten en voor het gebruik van eigen vergaderzalen. Je kunt zowel alleen de reserveringen bijhouden als ze ook in rekening brengen. Het maken van offertes is eenvoudig en professioneel, en de klant kan deze zelfs online ondertekenen. Het systeem biedt ook facturatie voor één of meer reserveringen, zowel achteraf als vooraf. Het is mogelijk om reserveringen via de eigen website aan te vragen en deze worden automatisch weergegeven op een scherm. Offertes en contracten kunnen direct online ondertekend worden en er is een personeelsplanningsoptie beschikbaar. Het systeem kan gekoppeld worden met MPlusKASSA voor het afrekenen en met Salto KS voor toegangscontrole. Er is een gratis proefaccount beschikbaar en instructievideo's en nieuwsbrieven worden aangeboden.

Wil je weten wat Zaalagenda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zaalagenda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zaalagenda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaalagenda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Zaalagenda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zaalagenda

Bezoekers bekeken ook