ZCUR - Informatiebeveiliging en Privacy

ZCUR - Informatiebeveiliging en Privacy is een IT-consultancy gelegen aan Plesmanweg 9 in Almelo.

Meer informatie over ZCUR - Informatiebeveiliging en Privacy in Almelo

Wij bieden persoonlijke en praktische ondersteuning op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. We leveren e-learning, adviesgesprekken en veilige werkplekken aan zorginstellingen, het onderwijs en de overheid. Bewustwording staat centraal in ons werk, omdat 70% van de datalekken wordt veroorzaakt door menselijk handelen. We willen risico's voorkomen en zorgen voor begrip en verbinding. Een datalek kan namelijk grote gevolgen hebben, zoals het lekken van medische informatie of loonstroken die in verkeerde handen vallen. Dit kan leiden tot imagoschade, boetes of schadeclaims voor de organisatie. Gelukkig kunnen datalekken voorkomen worden door middel van een goed ontworpen bewustwordingsprogramma. We leveren ook verschillende producten en diensten, zoals e-learning, interim diensten en advies, om organisaties te ondersteunen bij het vergroten van bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. We gebruiken begrijpelijke taal, zijn no-nonsense en bieden inhoudelijk deskundig advies. We streven ernaar om een veilige en informatieve omgeving te creëren en bewustwording te bevorderen bij medewerkers.

Wil je weten wat ZCUR - Informatiebeveiliging en Privacy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZCUR - Informatiebeveiliging en Privacy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZCUR - Informatiebeveiliging en Privacy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZCUR - Informatiebeveiliging en Privacy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar ZCUR - Informatiebeveiliging en Privacy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZCUR – Informatiebeveiliging en Privacy

Bezoekers bekeken ook