zdevops B.V.

zdevops B.V. is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Twentepoort Oost 26 in Almelo.

Meer informatie over zdevops B.V. in Almelo

Heb je moeite om je enorme IT-infrastructuur in lijn te houden met je bedrijf? Vind je het lastig om dingen te laten draaien op je geweldige Mainframe? Heb je moeite om ervaren personeel te vinden of te behouden? Wil je dat je Mainframe-omgeving meer flexibel is? Zdevops kan je helpen! Met jarenlange ervaring in Enterprise IT hebben we veel problemen gezien en opgelost. We kunnen je helpen bij het implementeren van ITIL, lean werken en agile methodologieën zoals Scrum en DevOps. We geloven dat elke verbetering begint met het meten van de huidige situatie. Daarnaast bieden we diverse technische en managementdiensten aan, inclusief tijdelijke managers en training/coaching. Neem contact met ons op en word de meest geweldige IT-provider voor je klanten!

Wil je weten wat zdevops B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van zdevops B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij zdevops B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je zdevops B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar zdevops B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. zdevops B.V.

Bezoekers bekeken ook