zenz-hairfashion

zenz-hairfashion is een Kapper gelegen aan Valeriusstraat 119a in Almelo.

Meer informatie over zenz-hairfashion in Almelo

Zenz Hairfashion is een kapsalon in Almelo waar met veel passie voor het kappersvak wordt gewerkt. Ze geloven dat een kapsel meer is dan alleen een goede coupe, het weerspiegelt ook je persoonlijkheid. Klanten zijn ambassadeurs van de salon en krijgen altijd persoonlijke aandacht en advies. Bij Zenz Hairfashion streven ze naar optimale klanttevredenheid en willen ze mensen elke dag mooier maken. Ze kijken naar de huidtint, gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken van hun klanten om ervoor te zorgen dat het haar past bij hun persoonlijkheid en levensstijl. De salon is gevestigd aan de Valeriusstraat 119A in Almelo en is geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur. Op zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat zenz-hairfashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van zenz-hairfashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij zenz-hairfashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je zenz-hairfashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar zenz-hairfashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. zenz-hairfashion

Bezoekers bekeken ook