Zepplinq BV

Zepplinq BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Twentepoort West 5 in Almelo.

Meer informatie over Zepplinq BV in Almelo

Zepplinq is een cloudgebaseerd ecosysteem waarin verschillende belanghebbenden in de gezondheidszorg met elkaar verbonden zijn, zoals zorgconsumenten, artsen, klinieken, Artificial Intelligence (AI) providers en bedrijven. Het platform maakt gebruik van AI-integratie om de besluitvormingsprocessen, patiëntresultaten en inkomsten van zorgverleners te verbeteren. Met behulp van AI kunnen onder andere de ogen, longen, hersenen, borst en huid worden geanalyseerd. Zepplinq's baanbrekende technologie maakt het platform snel, gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar voor iedereen. Het bedrijf streeft naar succesvolle partnerschappen om samen de toegankelijkheid van de gezondheidszorg te verbeteren.

Wil je weten wat Zepplinq BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zepplinq BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zepplinq BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zepplinq BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Zepplinq BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zepplinq BV

Bezoekers bekeken ook