Ziggy's Barbershop

Ziggy's Barbershop is een Kapper gelegen aan De Plevier 12 in Almelo.

Meer informatie over Ziggy's Barbershop in Almelo

Ziggy's Barbershop is een traditionele barbershop in Almelo die zowel klassieke als moderne herenkapsels knipt. Ze zijn gespecialiseerd in steil haar en baarden en streven naar kwaliteit en een gezellige sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Klanten kunnen genieten van een lekker kopje koffie en goede muziek terwijl ze worden behandeld. Ziggy, de eigenaar van de barbershop, heeft na het voltooien van de barbierschool besloten om zijn eigen pad te volgen en zijn eigen barbershop te beginnen. Hij wil dat mannen zich op hun gemak voelen en het moeilijk vinden om na de behandeling weg te gaan. De barbershop biedt verschillende behandelingen aan, waaronder knippen, baarden, V.I.P. behandelingen en Edge Up. De salon is alleen open op afspraak en is gevestigd op de Plevier 12 in Almelo. Klanten kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0648400824 of e-mailadres info@ziggysbarbershop.nl. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82692866.

Wil je weten wat Ziggy's Barbershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ziggy's Barbershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ziggy's Barbershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ziggy's Barbershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Ziggy's Barbershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ziggy’s Barbershop

Bezoekers bekeken ook