Zwanenberg Food Group B.V.

Zwanenberg Food Group B.V. is een Conservenfabriek gelegen aan Twentepoort Oost 5 in Almelo.

Meer informatie over Zwanenberg Food Group B.V. in Almelo

Zwanenberg is een van de leidende producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten in Europa. Ze hebben 1.800 medewerkers en een omzet van 600 miljoen euro. Het bedrijf investeert in waardevolle klantrelaties en is gericht op innovatie en ontwikkeling. Naast hun eigen merken produceren ze ook voedselconcepten onder private label. Zwanenberg heeft onlangs hun nieuwe beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gepresenteerd, waarbij het welzijn van mensen en dieren voorop staat. Ze hebben verschillende productgroepen, waaronder vlees, vegetarisch, soepen, sauzen en ragout. Het bedrijf neemt hun verantwoordelijkheid serieus op het gebied van voedselveiligheid, diervriendelijkheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Ze bieden ook uitstekende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Zwanenberg Food Group is gevestigd in Almelo, Nederland.

Wil je weten wat Zwanenberg Food Group B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwanenberg Food Group B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwanenberg Food Group B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwanenberg Food Group B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Zwanenberg Food Group B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwanenberg Food Group B.V.

Bezoekers bekeken ook