ZZP in de bouw

ZZP in de bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Violierstraat 23 in Almelo.

Meer informatie over ZZP in de bouw in Almelo

Onze stichting is er voor zelfstandige ondernemers in de bouw. Uit onderzoek is gebleken dat veel zzp'ers lid willen worden van een vereniging of stichting, maar de contributie te hoog vinden. Onze stichting vraagt echter slechts €13,42 per maand aan contributie, wat ook nog eens fiscaal aftrekbaar is. We bieden verschillende diensten aan, zoals bemiddeling bij het krijgen van kortingen op administratie, verzekeringen, juridische hulp en deelname aan een VoorzieningenFonds. U kunt ook gebruik maken van de juridische adviesdesk voor zakelijke juridische vragen. Het MKB-ZZP VoorzieningenFonds helpt ondernemers met inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als lid van onze stichting krijgt u 10% korting op de inschrijfkosten voor deelname aan het VoorzieningenFonds. Om deel te nemen kunt u het inschrijfformulier invullen en opsturen, waarna u een inschrijfbewijs met deelnemersnummer ontvangt.

Wil je weten wat ZZP in de bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZZP in de bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZZP in de bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZZP in de bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar ZZP in de bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZZP in de bouw

Bezoekers bekeken ook