Lowik Bouw

Lowik Bouw is een Aannemer gelegen aan Bedrijvenpark Twente 429 in Almelo.

Meer informatie over Lowik Bouw in Almelo

Lowik Bouw is een betrouwbare partner in de bouw die al meer dan tachtig jaar actief is. Ze hebben vakmensen in dienst die plezier hebben in hun werk en afspraak is afspraak voor hen. Het bouwbedrijf is gespecialiseerd in utiliteitsbouw, retail, betonbouw, tankstations, woningbouw, onderhoud, renovatie, winkelombouw en restauratie. Ze hebben onlangs verschillende projecten afgerond, zoals de opening van BAUHAUS in Den Hoorn en de opening van een nieuwe Hush-locatie bij AVIA in Enschede. Ook zijn ze begonnen met de bouw van een nieuw distributiecentrum voor Kees Smit Tuinmeubelen. Lowik Bouw is flexibel en veelzijdig, en met hun honderd medewerkers, machinale timmer- en prefab-werkplaats, eigen materieel en eigen onderhoudsdienst kunnen ze iedere bouwklus klaren. Ze hebben een indrukwekkende lijst met projecten waar ze trots op zijn. Voor Opel Kamp Twente hebben ze bijvoorbeeld een nieuw pand gebouwd. Lowik Bouw werkt met diverse opdrachtgevers en is altijd op zoek naar gemotiveerde bouwprofessionals die kwaliteit leveren.

Wil je weten wat Lowik Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lowik Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lowik Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lowik Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar Lowik Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lowik Bouw

Bezoekers bekeken ook