energycontrolalmelo

energycontrolalmelo is een Fysiotherapeut gelegen aan Hedeveld 90 in Almelo.

Meer informatie over energycontrolalmelo in Almelo

Henk Hesselink is een ervaren fysiotherapeut met diverse specialistische opleidingen. Hij biedt verschillende behandelingen aan, waaronder de Energy Control Methode bij chronische vermoeidheid, therapie om te stoppen met roken, sportinspanningstesten, hulp bij post-Covid-19 klachten, stress- en burn-out begeleiding, en PMO-Healthchecks. Daarnaast helpt hij mensen bij het efficiënt en gezond afvallen en het herstellen van hun energieniveau. Henk Hesselink is aangesloten bij verschillende verenigingen en kan gecontacteerd worden via telefoon, WhatsApp of e-mail. Hij biedt ook ondersteuning bij gewichtsbeheersing, chronische vermoeidheid, stoppen met roken, inspanningstests, post-Covid-19 problemen, stress- en burn-outbegeleiding, en gezondheidstests.

Wil je weten wat energycontrolalmelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van energycontrolalmelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij energycontrolalmelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je energycontrolalmelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar energycontrolalmelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. energycontrolalmelo

Bezoekers bekeken ook