FUN-IE-FIT

FUN-IE-FIT is een Sportcomplex gelegen aan Berlagelaan 2 in Almelo.

Meer informatie over FUN-IE-FIT in Almelo

Stichting de Klup Twente is een organisatie in Almelo die zich inzet voor mensen met een beperking. Ze bieden verschillende activiteiten en dagbesteding aan. Het contactadres van de organisatie is Berlagelaan 2 in Almelo, en ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0546 536 820 en e-mailadres info@deklup.nl. Voor algemene vragen kunnen mensen mailen naar info@deklup.nl, voor facturen van bedrijven en organisaties is er het e-mailadres facturen@deklup.nl, en voor deelnemers en activiteiten is er administratie@deklup.nl. De Klup Twente heeft ook een apart bankrekeningnummer voor donaties, namelijk NL81RABO0381349926. De organisatie is erkend als ANBI organisatie en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 410.277.85. De Klup Twente heeft verschillende medewerkers, waaronder directeur bestuurder Alina Fazal, vrijwilligers- en activiteiten coördinator Jolanda Overdorp, HR adviseur Ellen Perik, en dagbestedingsmedewerkers Marja Scheper en Renate Voorvelt. Ook zijn er medewerkers verantwoordelijk voor zakelijk beheer, PR en communicatie, en het Funiefit-programma. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op de website en Facebookpagina van de organisatie.

Wil je weten wat FUN-IE-FIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FUN-IE-FIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FUN-IE-FIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FUN-IE-FIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Almelo. Opzoek naar FUN-IE-FIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FUN-IE-FIT

Bezoekers bekeken ook